ГЕРБ с финансист на вота за Младост, Цветанов хвали бившия кмет

OFFNews 07 октомври 2016 в 06:09 6441 2

Снимка ГЕРБ

Финансистът Мария Илиева е кандидатът на ГЕРБ за кмет на столичния район "Младост" на частичните местни избори на 6 ноември.

Тя работи в организацията на партията в района от 2009 г., одитор е по професия, има сериозна квалификация. Аз лично ще ѝ помагам във всичко, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова при представянето на Илиева.

Фандъкова подчерта, че най-важното е да се активизира диалогът с гражданите в “Младост”. Изброявам само основно някои неща, които направиха района по-атрактивен - нови булеварди, детски градини и модернизациите им. В същото време "Младост" стана атрактивен за строителство, тук трябва да бъдем внимателни, поясни Фандъкова. По думите ѝ, трябва да се защити зелената система на града. “Вече е готов проектът за новия парк - отделили сме средства. До края на годината да започне изграждането на първия етап, имаме намерение да превърнем запуснатото пространство в красив парк, добави тя. 

Екипът, който ще продължи да работи за развитието на район "Младост", трябва да бъде част от общата политика, която прави кметът на София Йорданка Фандъкова, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.  Той похвали бившият кмет Цвета Авджиева, която подаде оставка по искане на Фандъкова след протести на жители в квартала срещу застрояване на зелени площи. 

Цветанов подчерта, че д-р Цвета Авджиева се ползва с доверие както в партията, така и сред жителите на района. Всяко друго твърдение е долна манипулация, заяви Цветанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови