Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

ГЕРБ към Нинова: Вето за санкциите на Русия се налага в Брюксел, а не в Крушовица

OFFNews 14 март 2017 в 15:31 2802 2

Снимка БГНЕС архив

"БСП поставя крак на европейския механизъм на съединителя, които да вкарат България, не на втора, а на задна скорост и може би ще се счупи скоростната кутия". Това коментира кандидатът за депутат от ГЕРБ Димитър Главчев на пресконференция днес, коментирайки изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова, че иска да се наложи вето на санкциите на Европейския съюз на Русия, който удължи мярката с още 6 месеца.

Според Главчев Нинова "може би не прави разлика или не знае, че вето се налага на площад "Шуман" в Брюксел, а не на площада в Крушовица".

"Такива колебливи сигнали, които изпраща Нинова като потенциален премиер, не дай Боже да стане премиер, стигат до нашите партньори в Европа в момент, в който се обсъжда дали ЕС да е на една или две скорости“, заяви Главчев.

Тома Биков от ГЕРБ беше категоричен, че позицията на партията им е монолитна и "нямат антиевропейска позиция в България, а в Брюксел да полягат". 

ГЕРБ заявиха, че са притеснени от изострянето на тона между Холандия и Турция и са категорично против Турция да се меси в изборното ни законодателство, искайки да падне ограничението за секциите в страната им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6469

2

Halo

14.03 2017 в 18:41

Абе Главчев, тя просто е пийнала много крушовицааа....