Борисов живее с 1 500 лв. на месец и има Мерцедес в гаража в Банкя

OFFNews 24 март 2017 в 10:01 31542 9

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че живее с около 1500 лева на месец, че е вземал заплата 4 500 лева и че има ретро Мерцедес от 98 г., който си го е направил много хубаво.

Така той отговори на интервюто на Нова телевизия с колко пари на месец живее.

"Мога да извадя фактури за сметките си", каза Борисов. После добави, че все още го охранява НСО и не плаща пари за транспорт, нов гаража си в Банкя има стар Мерцедес, който струва около 10 000 лева, но е раставрирал с части от Германия и му е направил идеални бели джанти. 

Коментарите му за лидерите:

Нинова: "Фантастична, но защото харесва фантастиката и е бъдещ диктатор"

Марешки: "Познаваме се добре, ходихме навремето заедно в спорта, но сега има от него разочарование в много посоки"

Карадайъ: "Принципни отношения" 

Чувства

Борисов каза и кога е плакал за последно - на погребението на Ваньо Танов, бившия шеф на Митниците. "От погребението на майка ми не бях плакал, но разстроих се тогава, познавахме се от много години", каза той.

А за свое положително качество Борисов посочи" добър и толерантен", за свое лошо качество - "добър и толерантен", за своя грешка - пак "добър и толерантен".

А от какво го е страх лидерът на ГЕРБ: "Налагам си да преодолявам страха". Борисов даде пример с факта как при инцидента с цистерната в Хитрино, когато е трябвало тя да бъде обезвредена и е имало голяма опасност да гръмне, той е слязъл при нея с пожарникарите, но не е искал да се казва по медиите, за да не кажат, че си прави пиар.

"Във всеки случай, когато е трябвало да проявя смелост, съм я проявявал", каза Борисов.

За какво още го е страх Бойко Борисов: "Ако няма стабилно управление в понеделник и вкараме държавата в политическа криза, от това много ме е страх".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

9

Лопе де Вега

25.03 2017 в 09:04

Спестява останалите пари. В Науру и Небраска.

Поздрав!

12678

8

sek.1

25.03 2017 в 08:14

Искам да го видя как си плаща сметките на къщата в Банкя с тези 1500 лева . Топли се сигурно дръвца горкия .

42249

7

Denis Rizanov

24.03 2017 в 12:01

wayOff, казал съм ти-"Когато говориш с мен ще мълчиш!"

Абе лешпер, ти осъзнаваш ли, че този миндил не може да прочете половин страничка печатен текст без да сбърка няколко десетки пъти? А това, че след прочитането му не може да ти систематизира какво прочел?
На всичкото отгоре е страхлив. И ще повторя - ГЛУПАВ! Остави се така левашки да го ошамотят и вкарат в ъгъла. Ни да излезе на дебат сам, ни да не излезе. И в двата случая губи. Веднъж като страхливец, втори път като глупак, какъвто би лъснал. Щот не може да премисли какво иска да каже, щот говори несвързано. А го прекъснеш и е загубил козите и изпада в истерия.
Имал бил дипломи. Ма знаем че има. И нАУчни трудове е писал, цял доктор на нАУките за маркуча е! Ма едва ли ги е писал сам. Пък как е станал доктор кат не знае поне един език за кореспонденция историята мълчи. Сигурно оная еврейка дето я хванаха в Полша му е превеждала. По наследство от Тато... КОЙ я назначи за посланик ВТОРИ ПЪТ през 2010?!

42249

5

Denis Rizanov

24.03 2017 в 11:04

Нестастник. При това силно комплексиран и необразован. Елементарен и първосигнален, без втори, а за трети план да не говорим. С една дума - говедо. Бодеш го - рипа напред. Даваш му кофа с вода - пие.

"Ключа е под мушкатото" е фразата, която го охарактеризира напълно. За младите и тъпи шорошорасти да отбележа, че тази фрази е култова от един стар български филм. И е реплика споделена между плейбой и негов не дотам успешен сред жените авер. За да се сещат и да не забравят, първосигнално. В квартирата ходят да "мушкат", затова ключа е под саксията с мушкато на стълбището.
Та и баце.
Не може само с една дума да каже, а как настояваха водещите вчера, да е само с една. Що днеска не настоявахте бе? дръжки на микрофона.
)))))

13604

4

In Trum we trust

24.03 2017 в 10:57

о даа, само охраната му струва 100000 лева месечно на данъкоплатеца.

10571

3

Hissarion

24.03 2017 в 10:53

Това, къде бил слизал при цистерната не е много умно. Ако беше гръмнала, нали оставаме без министър-председател?