Борисов: Ако загубим днес, ГЕРБ няма да участва във властта

OFFNews 13 ноември 2016 в 10:15 17078 10

Премиерът Бойко Борисов обяви, че не е притеснен за балотажа на президентските избори.

"Дано българите са с по-силен инстинкт за самосъхранение. Нашето е видимо. Аз съм човек с морал и достойнство. Ако вотът на хората е такъв, трябва да се отиде на преформатиране на цялото политическо пространство", заяви премиерът Бойко Борисов след като гласува в Банкя.

Той отправи индиректни критики към кандидат-президента ген. Румен Радев, без да го назовава поименно.

"Няма нищо мажоритарно и независимо когато от двете страни ти страни стоят Илияна Йотова и Корнелия Нинова", каза Борисов.

Премиерът се обяви и за пълно премахване на субсидиите на политическите партии.

"Нито един лев. Нула партийна субсидия", каза Борисов и обясни, че субсидиите се ползвали от "негодници", за да перат пари. 

"Щом има проблем, веднага връщаме властта", каза още премиерът.

Според него заради предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС страната ни се нуждае от спокойна политическа обстановка през 2017 г.

"Категорично съм готов за оставка. ГЕРБ по никакъв начин няма да участва във властта, ако загуби днес. Пожелавам им приятна игра на "Агнешките главички", завърши изявлението си премиерът.

Думите му са по повод слуховете, че в новия политически проект на Радан Кънев влиза и кръга около бившия депутат от СДС Никола Николов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

13

синя сова

13.11 2016 в 18:49

№ 8-"La Princi..." права си,че червенокосата вещица наднича зад гърба на генерала :),но аз някак си му вярвам...изглежда искрен и с твърд характер.Този човек има кауза и изглежда искрен,когато говори.По вероятно е той да се еманципира от опеката на вещицата...което за борисовата кукла не важи.Ако тя влезе в Президентството все едно сме пуснали там самия борисов!Тогава става много лошо за мъничкото демокрация,която сме постигнали...

12530

12

синя сова

13.11 2016 в 18:32

Този човекоподобен екземпляр непрекъснато лъже!Забележете:..."Аз съм човек с морал и достойнство." Той е избран от същия този народ ,за да му служи,да си изпълнява задълженията,а не да заплашва и не да изнудва,че ще подава оставка ако не гласуваме за куклата му!Изнудването е присъщо на човекоподобния екземпляр,но не е достойно и Е неморално!Сега гербарите са се втурнали да купуват циганското население на Столипиново,в Бургас и не знам си още къде ,срещу добро заплащане да тичкат да гласуват след 17 часа!...Надявам се и тези гласове да не им стигнат!

77927

10

El Commandante

13.11 2016 в 11:59

Агнешки главички или кухи тикви....сложен кулинарен въпрос

63994

4

Red or Dead

13.11 2016 в 10:35

УСПЕХ НА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!!!!

Всички с бюлетина №13.........да си върнем НАШАТА България!!!

Не на поставени бостански плашила!!!

---------------------------------------
И на целия този фон.......новини от последните минути..

Какво се случва в САШ?
ФБР започна разследване срещу Хилъри и Виктория Нуланд за начало на "ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ " в Америка. Двете са организаторки на бушуващите страсти в САЩ. Целта е да се предизвика хаос който да доведе до гражданска война или смяна на властта.

Да ви звучи познато..!?!?!