Ангелкова: Водопровод в Драговищица, Голяновци, Петърч и петте планински села в Костинброд

OFFNews 23 март 2017 в 07:30 3151 0

Ще съдействам за изграждането на водопровод в Драговищица, Голяновци, Петърч и петте планински села в Костинброд. Това, което ГЕРБ предлага е реално и изпълнимо. Това каза водачът на листита на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Костинброд.

Тя подчерта, че при следващ мандат ще работи лятната резиденция на Константин Велики „Скретиска“ да бъде предадена на Oбщина Костинброд, като по този начин градът да се превърне във водещ туристически център. Водачът на листата на ГЕРБ-София област акцентира, че основен приоритет за ГЕРБ е образованието.

"За нас приоритет е инвестицията в образованието, защото това дава възможност за равен старт за професионално развитие на младите хора. Предвиждаме национална програма за подкрепа на младите учители", заяви Николина Ангелкова.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област подчерта, че ГЕРБ планира освен двойно увеличение на учителската заплата, но и инвестиции в училищната база.

Според Ангелкова програмата за управление на ГЕРБ изцяло отговаря на нуждите на хората.

“Залагаме на реални решения за повишаване на доходите на хората на база на икономическия ръст на държавата. Ако се запази развитието на страната, такова, каквото го постигна ГЕРБ в управленския си мандат, средната работна заплата може да достигне 1500 лева, а минималната – 650 лева”, посочи Ангелкова и обясни, че правилната държавна политика е да се харчи толкова, колкото се изкарва.

Тя подчерта, че при нов управленски мандат ГЕРБ ще бъде приет законопроект за премахването на административната тежест.

„Общо 2 млрд. лв. на година губи държавата от тромавата администрация. Искаме да въведем нов закон, с който да спрем носенето на документи от едното гише до другото. Ако общината иска документ, че човек няма задължения към НАП или свидетелство за съдимост, да си ги вземе, без да се налага да се реди по опашки“, коментира Ангелкова. 

Избори 2017 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови