Ангелкова: Няма да допусна болницата в Пирдоп да бъде закрита

OFFNews 21 март 2017 в 20:51 2237 0

При следващ управленски мандат ще работя болницата в Пирдоп да не бъда закрита. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на трада.

Тя подчерта, че при следващо управление ГЕРБ ще гарантира по-добро здравеопазване с въвеждането на електронна здравна карта.

"Ще иницирам дискусия и предложение за законодателна промяна касаеща глобите, които се събират от замърсителите в населените места, както и една част от приходите, които се реализарат да останат в самата община", подчерта водачът на листата на ГЕРБ-София област.

По думите й ГЕРБ ще работи за създаването на икономически зони в общините от София област, каквото има в Костинброд, Сливница и Божурище.

"Стабилната икономическа среда по време на управлението на втория кабинет на премиера Бойко Борисов дава възможности за увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на мандата да достигне 1500 лв.“, посочи Ангелкова. "Ще работим и за прогресивното увеличение на всички пенсии", каза тя.

Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов представи пред присъстващите основните приоритети, които си поставя ГЕРБ – инвестиция в образованието, икономически растеж и по-високи доходи за хората. Тя посочи, че ГЕРБ инвестира в инфраструкурата, защото това позволява привличането на инвестиции в общините.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови