Стрелба по тролей в София, няма пострадали

OFFNews 30 април 2016 в 10:20 8927 2

Снимка БГНЕС архив

Неизвестен е стрелял по тролей в София снощи. Няма пострадали, съобщи МВР. 

Стрелбата е извършена в 21:20 часа в района на Военна болница от жилищна сграда, потвърдиха от Столична община пред Нова тв. Тролеят е с четири счупени стъкла. Стреляно е с въздушна пушка. Направен е оглед, като се извършват процесуално-следствени действия. Извършителят се издирва, уточняват от МВР, цитирани от Фокус. 

Петко Гюдюлев е станал очевидец на случилото се. В телефоннно включване в предаване на Нова телевизия той разказа как е видял тролеят да спира и от него да излизат паникьосани хора. След това е забелязал, че стъклата на превозното средство са изпочупени и по задната част на тролея е умишлено стреляно. Той обаче не е чул гърмежи. 

"Нямаше линейки, повечето хора излязоха от предната част, уточни мъжът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12266

2

Driver007

30.04 2016 в 19:16

Браво! Първо съобщавате за счупените стъкла и едва в края на текста може да предполагаме, че е нямало ранени хора, понеже излезли от тролея "паникьосани".
Хуманно общество сме, особено журналистите, и най-вече християнско, особено преди празници.

26179

1

ELPIDA

30.04 2016 в 16:37

Или пиян,или дрогиран, или психопат.Лошото е,че още не е открит.Лошото е, че сигурно ще има рецидив.Лошото е,че България е пренаселена от подобни индивиди.Лошото е ,че за психиатричните клиники средствата са съвсем оскъдни.