Приятелката на ловеца на бежанци Динко се оплакала, че я пребил

Вълев отрече да е удрял момичето и смята, че тя ревнува

OFFNews 13 април 2017 в 14:27 10943 10

Приятелката на ловеца на бежанци Динко се оплакала, че я пребил

Приятелката на ловеца на мигранти Динко Вълев е подала жалба в полицията, че е била бита от него. От полицията потвърдиха за случая пред OFFNews. Инцидентът е от 11 срещу 12 април вечерта. 

Сигнал в полицията е подаден от болницата в Бургас, където била приета Десислава. Пред униформените жената казала, че е паднала по стълбите и така обяснила нараняванията си. На следващия ден сутринта обаче се обадила в полицията и съобщила, че всъщност е била бита. 

Жената си извадила удостоверение от съдебна медицина, от което става ясно, че тя има кръвонасядания по устните, лицето, крайниците и тялото. 

Случаят се разглежда от полицията в Ямбол, където всъщност е станал инцидентът. Всички материали заедно с медицинското свидетелство са заведени в полицията в града.

"Не съм удрял никого", това коментира за OFFNews Динко. "Не съм я виждал от месеци. Тя отдавна не ми е приятелка, аз имам друга приятелка", каза той. Динко обясни, че е в чужбина. На въпрос защо смята, че Десислава е подала сигнал срещу него, той обясни, че така прави "едно момиче, което иска да бъде с теб, но разбира, че ти не я искаш". Твърденията, че е удрял Десислава той определи като лъжа и в медиите виждал, че пишело и че брат му е гей. На въпрос от колко време е в чужбина, Динко отговори, че има работа и затвори телефона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

19

Nik68

14.04 2017 в 00:15

"Бие я значи я обича". Това е руския градски фолклор. Специално в подкрепа на многоуважаемия професор.
А по-сериозно. Динко не влезе в употреба по изборите. Вече не е нужен и трябва да му се смачка натрупания имидж, да не си помисли нещо, че ....