Пребиха актьора бате Николай

OFFNews 02 август 2016 в 12:00 15582 4

Снимка Нова тв

Актьорът Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил пребит, на гарата във Вакарел.

Лекарите от "Пирогов" се грижат за него, потвърди той пред Нова тв. Бате Николай е с навехнати ребра, счупени пръсти и други тежки наранявания. Артистът е подал сигнал за побоя в прокуратурата, станал на 22 юли вечерта.

Николаев е бил нападнат в колата си, докато чака сина си да пристигне с влака от София. Върху него е налетял рецидивист с цел грабеж. Той измъкнал бате Николай с думите "Давай всичко" и го пребил жестоко, разказа 24 часа. Молбите на 76-годишния актьор, който обяснява, че е опериран от рак не спират бандита. Той налага с юмруци и ритници Николаев, спасяват го две появили се жени, които започват да викат и така спират побоя. 

Николай Николаев е познат на поколения българи от тв предаването "Сладкарница "Захарно петле". През последните години той лекуваше със Смехотерапия болни деца от "Пирогов", където се изявяваше като клоуна проф. д-р Коко. През миналата година бе удостоен с най-високото отличие на Министерството на културата "Златен век" за принуса му към изкуството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

5

SC

02.08 2016 в 17:28

Това е провокация с цел очерняване на МВР. Истината е, че броят на регистрираните престъпления значително е спаднал. Попитайте министърката, ако не вярвате.

20699

4

Новак

02.08 2016 в 15:46

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,"

И най-голямата мърша най-отпред. Затова обществото се разпада, затова рецидивисти най-безнаказано ще пребиват хора помагащи на болни деца, затова ще се изпобребием по светофари и пешеходни пътеки. Затова мутрите се вихрят с пълна сила. Не е проблема в няколко назобани бияча с коефициент на интелигентност по 0, Проблемът е, че тези които управляват имат поведение на мутри, а от там това се пренася надолу в обществото. Преди време някакви идиоти пребиха Бате Асен в тамвая. Дали онези идиоти получиха възмездие? Сигурно точно толкова колкото ще получи и този "рецидивист" - т.е нищо.
Но ние търпим:
"Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни..."

14469

1

случайно прочетох

02.08 2016 в 13:11

"Върху него е налетял рецидивист с цел грабеж."
Значи ли това, че злосторникът е заловен? И ако е рецидивист, защо е на свобода?
Нормален човек не може да посегне на старец, който и да е той или на дете.
Този явно е някакъв изрод...
 
X

Да помогнем на украинските деца!