Моряк отива на съд - блъснал се с колата си, след като се нашмъркал

OFFNews 15 февруари 2017 в 11:35 2511 1

Моряк отива на съд - блъснал се с колата си, след като се нашмъркал

Районната прокуратура във Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен акт срещу 31-годишния Антон Ал. от Варна, управлявал автомобила си „БМВ“ след употреба на кокаин и метамфетамини – престъпление по член 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс.

На 11 август 2016 г. 31-годишният моряк шофирал автомобила си по бул. „Владислав“ във Варна. На кръстовището не успял да спре и се ударил в изчакващия червения сигнал на светофара автомобил. На произшествието пристигнал полицейски екип, който тествал за алкохол шофьорите на двете коли. Тестът бил отрицателен.

Полицаите забелязали, че Антон Ал. говори забавено и решили да го тестват и за употреба на наркотици. Резултатите били положителни. Тестът отчел наличие на амфетамини и метамфетамини. 31-годишният мъж бил отведен в болницата за кръвен тест. Изготвеният протокол за химическа експертиза от лабораторията на болницата идентифицирала в кръвта му кокаин и метамфетамини.

Предстои делото срещу водача, който е с чисто съдебно минало, да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

1

Izalina

15.02 2017 в 12:12

Не разбирам закъде са се разбързали, то да беше днес поне 12.август.2017, егати.
Или като потенциален прецедент за аплодисменти ли да разглеждаме акта на прокуратурата?!
Наистина не разбирам - това трябва да е ежедневие във всеки български съд, докато ги изринат ...
 
X

Подкастът на OFFNews