Момиченцето, паднало от лифта, е оперирано и е добре

OFFNews 06 март 2017 в 08:23 4832 2

Детето, което падна от лифт в "Боровец", е в добро състояние и ще се възстанови напълно.

Това съобщи Нова телевизия, позовавайки се на информация от детската травматология на "Пирогов". Момиченцето е преминало през успешна операция на бедрото.

"Всичко стана в рамките на 30 секунди. Чух викове и веднага тръгнах", заяви Константин Константинов, който първи се е притекъл на помощ на детето.

"Операторите са се намирали точно там, където трябва да бъдат по инструкция", уточни Василия Константинова, изпълнителен директор на лифтовото съоръжение.

Момиченцето на 8 години се казва Елена и падна от лифта в Боровец вчера.

То беше закарано в спешната болница в София, където специалистите са установили сериозна фрактура в областта на едното бедро и охлузване на брадичката.

Елена не успяла да се качи на лифта. Хората започнали да викат, но служители не излезли, за да помогнат. Падна от 4 метра, разказа майката пред БНТ. Тя е категорична, че лифтът е опасен.

От "Бороспорт" твърдят съвсем различно нещо - че за 30 секунди е излязъл служител със стълба, за да помогне.

Записите от двете камери са предадени на полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

2

El Commandante

06.03 2017 в 09:43

Всъщност сега изгледах видеото от инцидента, и отменям предишния си постинг.

По това което виждам, служителите са категорично виновни че не спират лифта веднага след като очевидно детето виси от седалката, да не говорим че при самото качване там няма никой, както е ненормално.
На всичкото отгоре точно тоя лифт (Мартинови бараки), както и този на Пампорово между Студенец и Малина идват много бързо и рязко и те удрят в краката ако не ти е правилен тайминга на сядането и като си с дете трябва да си супер внимателен щото стават ей такива сакатлъци.

77927

1

El Commandante

06.03 2017 в 09:37

"Елена не успяла да се качи на лифта. Хората започнали да викат, но служители не излезли, за да помогнат. Падна от 4 метра, разказа майката пред БНТ. Тя е категорична, че лифтът е опасен."

Aз пък съм категоричен че малоумните майки без никаква представа как работят лифтовите съоръжения са опасни за децата си.

И това че служителите не били излезли да помогнат може да го каже само човек,който никога не се е качвал на ски.