Без надзор в яслата: Дете обезобрази друго дете

offnews 03 юни 2016 в 15:39 6018 4

Снимка bTV

Без никакъв надзор са били оставени в рамките на от 10 до 30 минути децата в яслата на 8-о ОДЗ „Таврия” в столичния квартал „Борово“. Вчера в тази ясла дете нахапа друго дете жестоко, като направо е обезобразило лицето му. Освен по лицето, детето има хематоми по главата и други ухапвания по тялото.

Родителите на 2-годишната Никол са в шок, а детето е плакало през цялата нощ след инцидента.

Медицинската сестра, която е трябвало да наблюдава децата, не е била в стаята и не се знае какво е станало. Тя вече е уволнена.

От градината се обадили вчера сутринта на майката на Никол и казали, че детето е претърпяло лек инцидент, но е спокойно. От там й казали също, че няма нужда да се ходи на лекар.

Когато взима дъщеря си в 5 часа, жената изпада в шок, тъй като вижда, че детето е с много хематоми - по главата, по ръцете и по гърба.

"Разплаках се, когато видях детето си в това състояние", каза пред бТВ майката на малката Никол Мария Маркова.

Децата в тази яслена група са 25. По закон те не трябва да бъдат оставяни без надзор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

03.06 2016 в 17:20

Ми аз мислех да напиша че бих ги подпалил от четирите страни тея мизерници, но реших да съм европеец все пак и да не използвам "езика на омразата" хаха..

Абсолютно те подкрепям разбира се..

13501

2

Kostadin Stefanoff

03.06 2016 в 16:55

Какъв съд? Ако заваря дъщеря ми в това състояние, бог да им е на помощ! Демек няма кой да им помогне. Полицията ще трябва да ме застреля за да ме спре , преди да съм ги изтрепал всички служители, и родителите на виновното дете.

Неможеш да виниш едно дете, на тая възраст не разбира нищо, а прави това което родителите му правят или го учат да прави.

77927

1

El Commandante

03.06 2016 в 15:54

Требва да ги побъркат от съд тея нещастници...