18-годишен тийнейджър почина след побой в центъра на Враца (снимки)

OFFNews 12 януари 2016 в 14:57 18129 16

Снимка Трибали

18-годишен младеж почина след побой в центъра на Враца, съобщиха от полицията. Един от участниците в побоя вече е задържан.

Според неофициално потвърдена още информация, тийнейджърът е издъхнал в спешния център, където е бил закаран с линейка, повикана от очевидци на екшъна. Засега липсва каквато и да било информация за това дали при разправията е употребено оръжие.

Причина за смъртта му са нанесените удари, потвърдиха от врачанската болница. Днес към 13.00 часа пред нотариална кантора в центъра на града е възникнал бой между младежа и още четирима души, съобщава БНР.

Според очевидци, конфликтът между загиналото момче и още четирима мъже е възникнал след като са излезли от кантората. Свидетели са видели, че при скандала младежа е извадил метален бокс, но другите мъже са успели да го повалят на земята.

Снимка: Трибали

До идването на линейката, половин час след подадения сигнал, пострадалият мъж е лежал безжизнен докато свидетели на инцидента са му оказвали първа помощ.

Жертвата е Теодор и е на 18 години. По първоначална информация побоят над младото момче е нанесен от братята Десислав и Иван, които са на по 34 и 36 години. По информация на врачанската медия "Зовнюз" те са собственици на автокъща в града.

В хода на предприетите издирвателни действия, в района на инцидента, е задържан по-малкият брат, а другият е успял да избяга, но по-късно 36-годишният Десислав П. е отишъл сам в районното полицейско управление, придружен от адвокат, уточниха от вътрешното ведомство. По данни на полицията мъжът е регистриран за кражби и шофиране след употреба на алкохол.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!