Уволниха шефовете на БДЖ и НКЖИ

Светослав Метанов 08 февруари 2017 в 12:44 27606 4

Шефовете на БДЖ и Национална компания "Железопътна инфраструктура" очаквано са уволнени.

С протоколно решение на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев са направени промени в състава на съвета на директорите в „Холдинг БДЖ“ ЕАД, съобщиха от ведомството.

Владимир Владимиров е освободен и на негово място е назначен Георги Друмев. С решение на управляващия орган на дружеството Георги Друмев е избран за изпълнителен директор.

Георги Друмев е специалист в областта на железницата и дългогодишен служител на системата. В различни периоди от своята кариера е бил управител на „БДЖ Товарни превози“ ЕООД.

Със заповед от поста генерален директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ е освободен Милчо Ламбрев, на негово място е назначен Красимир Папукчийски.

Кариерата на Красимир Папукчийски е изцяло свързана с железопътната инфраструктура. Той е заемал ръководни позиции в поделение „Управление движение на влаковете и гаровата дейност“. От 2012 г. е заместник-ръководител и в последствие ръководител на звено за управление на проекти, финансирани с европейски средства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12362

4

nickplam

08.02 2017 в 16:09

Очаквано!

16009

1

Nik68

08.02 2017 в 13:06

Сега да очакваме някакви положителни промени в БДЖ. Поне да си спазват графиците за начално тръгване от гарите. Толкова много ли искам а?