Служители на Max Telecom на протест за заплати

OFFNews 23 март 2017 в 12:42 6693 5

Бивши служители на четвъртия мобилен оператор у нас Max Telecom излизат утре на мирен протест заради неизплатени заплати за последните 3 до 6 месеца.

Както OFFNews съобщи, Max Telecom силно редуцира дейността си и съкрати по-голямата част от 240-те си служители. Останали на работа са едва около 20 души и то на половин работен ден. На служителите не са изплатени възнаграждения, като натрупаните дългове са по минимум 3000 лева на човек, обявиха засегнатите.

Протестът ще се проведе на 24 март от 10 ч на бул. Христофор Колумб 80, Бизнес Център Астрал (Централа на Max Telecom).

"От месеци ръководството ни лъже и манипулира с празни обeщaния, в последствие ни принудиха поради невъзможност финансово да посещаваме работното си място да напуснем и шансовете да си получим трудовите възнаграждения са приравнени към нула", казват потърпевшите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

5

Ето как комонизтите пречат на българския бизнес.
Ма тя печалбата не може да се разпределя между всички. Това да не е комОнизАм???
Ма вие още малко и по-високи заплати ще поискате бе, ми нали клетите заплати ви правят конКУРентно способни? клетите Клетите бедни милионери, магистрали ви направиха, метро, сега евтин бензин дават... Вие заплати искате??? Прав беше дедо ви Бойкич Китич - българите са като кучетата ми...
Срам ме е от вас, като Кристо.

16008

3

Nik68

23.03 2017 в 13:11

Всички обещават икономически просперитет. Никой обаче не говори за някаква защита на наемния работник, а това би трябвало да се очаква от ляво. Не да рабиреат социаолна политика - повече кинти за мангалите - за да гласуват после за нас.