Нова Република поиска уволнение на шефовете на столичното парно

Студените радиатори са видимите резултати от коалицията ГЕРБ-БСП“, заявяват от формацията

OFFNews 09 февруари 2017 в 15:03 4824 4

Нова Република настоява ръководството на „Топлофикация София“ ЕАД да бъде отстранено и веднага след това да бъде проведен конкурс за ново непартийно ръководство, обявиха от надпартийния проект, воден от Радан Кънев. 

„В последните години „Топлофикация София“ се ръководи от кадри на ГЕРБ и БСП. Те оставиха хората на студа. Техните кадри притискат софиянци и ги карат да плащат, дори и когато радиаторите са студени“, се казва в позиция на дясното обединение.

От формацията обявиха и че в следващото Народно събрание ще предложат премахването на такса „сградна инсталация“ и ще наложат таван на наказателните лихви за длъжниците на „Топлофикация“.

„Крайно време е проблемите на „Топлофикация“ да си ги решава „Топлофикация“. Няма повече всички хора да плащат за провалите на некадърните партийни кадри на ГЕРБ и БСП. Студените радиатори са видимите резултати от коалицията ГЕРБ-БСП“, заявяват десните.

От Нова Република припомнят, че вече са помогнали за защита на интереса на клиентите на „Топлофикация“, тъй като именно техни депутати в предишното Народно събрание са се преборили за отмяната на такса „юрисконсулт“, с която топлофикационното дружество принуждаваше длъжниците си да плащат много повече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12181

4

ivankristov

09.02 2017 в 16:24

прави са от Нова република, къде са 90 млн. лв. изгорели в ктб, да каже данчето.

42249

3

Denis Rizanov

09.02 2017 в 16:00

Е що на Топлофикация, а не направо на принципала - кметичката мила, некадърна? Рибата се вмирисва откъм главата.