На няколко места в столичния център ще са без вода днес

OFFNews 29 юли 2016 в 06:32 5189 1

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Граф Игнатиев“ в Център, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа по ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до бул. „Васил Левски“.

Монтаж на водомерен възел на ул. „Кърниградска“ в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа по ул.“Кърниградска“ от ул.“Цар Асен“ до бул. „Витоша“.

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „20-ти април“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул.“ 20-ти април“, ул. „Лайош Кошут“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“.

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Никола Атанасов“ във вилна зона „Киноцентър“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Паскал Паскалев“, ул. „Нарцис“, ул. „Пчелица“, ул. „Никола Атанасов“, ул. „Марин Големинов“ и ул. „Емануил Манолов“; ул. „Любомир Пипков“ от №1 до ул. „Никола Атанасов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Поради подмяна на уличен водопровод на ул. „Черноморец“ в с. „Войняговци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Черноморец“, ул. „Фенера“; по ул. „Росица“ от ул. „Синчец“ до ул. „Камъкът“.

Монтаж на водомер на бул. „Джеймс Баучер“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на бул.“Джеймс Баучер“ бл. 122 – висока зона.

Заради монтаж на водомер и полимерна шахта на ул. „Ангел Каралийчев“ в кв. „Изгрев“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа по ул.“Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава“ и ул. „Еделвайс“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Иван Андонов“ в „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Иван Андонов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Стефан Стамболов“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. „Ведрина“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Ягода“ и ул. „Ягода“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови