Бизнесът може да участва на изложба в Китай

OFFNews 22 февруари 2017 в 14:50 4330 0

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие в Международната изложба на стоки и услуги от страните от Централна и Източна Европа (China Eastern European Countries Investment and Trade Fair), която ще се проведе в периода 09 – 12 юни 2017 г. в гр. Нинбо, Китай.

Агенцията поема разходите за наем на изложбена площ и стандартно оборудван щанд от 6 до 9 кв. м. за всеки участник.

Компаниите следва да поемат всички други разходи, а именно: транспорт и митническа обработка на експонати; командироване и пребиваване на представител от предприятието (пътни, дневни и квартирни) и застраховки на лицата и експонатите.

Българското участие се организира от ИАНМСП за четвърта поредна година.

Китайската страна предвижда тазгодишната проява да бъде по–обширна и да включва редица мероприятия в няколко направления: насърчаване на инвестициите, насърчаване на търговията и туризма, съпътстващи конференции и форуми.

С потенциал за износ и широко присъствие на китайския пазар са стоки, които са традиционни за България, като български вина и храни, мляко и млечни продукти, козметични продукти и етерични масла, розово масло, продукти на химическата промишленост и други, обясняват от агенцията.

Крайният срок за кандидатстване е 15 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови