Без вода на 10 места в София заради ремонти

OFFNews 27 ноември 2015 в 05:49 3045 1

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопрпвод на ул. „Букет” в кв. „Овча купел” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на ул. „Букет” между ул. „Любляна” и ул. „Войводина могила”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопрпвод на ул. „Хаджи Димитър” в с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на в.з. Симоница.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емборе” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на ул. „Емборе”.

Във връзка с преработка на водомерен възел на ул. „Папрат” в кв. „Драгалевци” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на ул. „Папрат”, ул. „Захари Зограф”, ул. „Крушова градина”, ул. „Гергьовче”, ул. „Кимчовец”, ул. „Казаните”, ул. „Горска поляна”, ул. „Момино венче” и 160 ОДЗ „Здравец”.

Във връзка с диагностика на водопровод на ул. „Породин” и ул. „Г.С. Раковски” в кв. „Славовци” се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на ул. „Победа”, ул. „Породин”, ул. „Липите”, ул. „Летец”, ул. „Снежанка” и ул. „Искърско дефиле”.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Асен Игнатов” в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на ул. „Асен Игнатов”, ул. „Перуника”, ул. „Троянски път”, ул. „Чукура”, ул. „Пчелина” и кв. „Нова враждебна”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Горски пътник” в жк „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на ул. „Цветна градина”, ул. „Вежен”, ул. „Николай Лилиев”, бул. „Черни връх”, бул. „Арсеналски”, ул. „Славище”, бул. „Черни връх” от бул. „Арсеналски” до ул. „Вежен”, жилищна група „Южен парк”, хипермаркет на ул. „Козяк”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Монтевидео” в кв. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на ул. „Монтевидео”, ул. „Маестро Кънев”, ул. „Иван Радоев” и ул. „Букет”.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Благой Тодоров” в с. Желява се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на ул. „Мургаж” от №1 до №72.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Висо”, ул. „Пирин”, ул. „Веслец” и ул. „Стара планина” във в.з. Врана-Лозен Триъгълника се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на в.з. Врана-Лозен Триъгълника, Институт по генетика „Акад. Дончо Костов”, хотел „Black cat”, бензиностанция и гуми център.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови