БАКБ предлага през Виртуалната си банка онлайн депозит с бонус от 0.20%

OFFNews 17 февруари 2017 в 10:20 8098 2

Българо-американска кредитна банка пуска на пазара иновативен онлайн депозит за индивидуални клиенти с надбавка от 0.20% върху стандартния лихвен процент, съобщиха от банката. Промоционалният продукт е сигурен и удобен и не изисква посещение на банков офис. Той е достъпен само на няколко клика разстояние през Виртуалната банка BACB Plus от компютър.

Посещавайки www.bacbplus.bg/deposit, клиентите могат да открият и управляват дистанционно повече от един депозит. Те имат възможност да избират между 3, 6 и 12-месечен период, в зависимост от посочената валута. При всеки един от заявените продукти потребителите получават надбавка от 0.20%.

Продуктът се предлага за нови индивидуални клиенти, които нямат активна разплащателна, депозитна или друга сметка в БАКБ. За да открият своя виртуален депозит, те трябва единствено да попълнят онлайн в няколко кратки стъпки форма за заявка и регистрация и да предоставят изискуемите данни. При получаване на необходимите документи, служител на БАКБ има грижата веднага да се свърже с тях, за да потвърди параметрите на заявката.

След обработката й в БАКБ, клиентът получава на регистрирания електронен адрес за кореспонденция информация за IBAN на открития на негово име онлайн депозит в БАКБ. В рамките на 15 календарни дни след това той следва да захрани депозита си чрез превод от негова собствена сметка при друга банка в България (която e посочил в заявката за откриване).

При направена регистрация за онлайн платформата на Виртуална банка клиентите имат възможност да направят следващи заявки за онлайн депозит през нея.

Откривайки своя онлайн депозит, потребителите могат да се възползват от сигурност, бързина, комфорт и атрактивни лихвени нива, но и от предимствата на първата виртуална банка в България, посочват от банката. BACB Plus е платформа с изцяло дигитализирани банкови услуги с максимална защита. Тя е с лесна навигация, удобна и интуитивна. Различните канали позволяват на потребителите да банкират без ограничения на устройството или средството за подписване на транзакции, което ползват.

Детайлната информация за новия продукт е достъпна тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

1

Симеон

17.02 2017 в 10:45

Ихааа кво ше я правя тая добавка на лихвата от 0.20%. Направо ще се чудя какво по-напред да си купя след година - пакетче дъвки или по-скоро солетки.