Авиокомпания Wizz Air с нова екстра - до 32 кг чекиран багаж

OFFNews 18 май 2015 в 10:17 21714 10

Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа Wizz Air обяви нова ценова категория към предложенията на компанията.

Допълнителна екстра към основната тарифа "Plus Fare" включва 32кг чекиран багаж, по-голям салонен багаж, както и чек-ин на летището. Опцията е допълнителна към основната тарифа "Basic Fare" и предоставя повече възможности и по-голяма гъвкавост на пътниците.

Услугите WIZZ Flex предоставя и възможности за промяна на датата на полета, избор на място и качване с предимство на борда. "Plus Fare" предлага на клиентите пакетна цена с отстъпка над основната ‘Basic Fare' (цена само на билета) и сумата от допълнителните услуги, ако се закупи отделно. С цел да се стимулира това ново предложение, продажба на WIZZ Premium и Premium Plus продукти се прекратява.

"Plus Fare" вече е налична на wizzair.com и ще бъде достъпна за мобилни приложения в следващите месеци.
"Имам удоволствието да обявя нашата нова "Plus Fare", с която WIZZ продължава постоянно да подобрява пътуването на своите клиенти, като им предоставя повече възможности и гъвкавост, за да им гарантира, приятно преживяване от началото до края. Свидетели сме на търсенето на допълнителни услуги на нашите клиенти и сме щастливи, да им предоставим всичко-в-един намален ценови пакет.", каза Гергю Абран, търговски директор на Wizz Air.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!