Цвети Стоянова замина за Дубай в компанията на Мария Матева

Димитър Андреев 08 декември 2016 в 15:25 16723 0

Грацията Цветелина Стоянова показва все повече признаци на подобрение след трагичния инцидент, който претърпя през лятото.

Гимнастичката от ансамбъла ни падна от шестия етаж непосредствено преди европейското първенство и олимпиадата в Рио. След дълга борба за живота й, лекарите в "Пирогов" успяха да я спасят.

Цвети също показа невероятна воля за живот и зарадва всички, които се молеха за здравето й, с появата си на бенефиса на националния ансамбъл на 17 ноември в "Арена Армеец". 

Тази сутрин гимнастичката отлетя за Дубай заедно с близката си приятелка Мария Матева. Тя също е гимнастичка, но в индивидуалните дисциплини, и си тръгна със скандал от националния отбор през февруари.

Двете позираха усмихнати на летище "София" в очакване на полета за популярната туристическа дестинация.

Мария Матева беше освободена от националния отбор с мотив грижа за здравето й. Тя признава, че има здравословен проблем, който не е някаква тайна (става въпрос за гръбначно изкривяване от детството) и не й е пречил никога да тренира. 

"Все някога щях да спра с гимнастиката. Представях си го по друг начин. Даже си бях измислила бенефиса. Той трябваше да бъде след някое силно състезание, но когато ми дойде отвътре, а не когато друг реши", сподели тогава Матева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови