Прелестна плевенчанка е новият капитан на гимнастичките

OFFNEWS 17 декември 2016 в 18:05 39267 2

Най-добрата ни гимнастичка Невяна Владинова беше избрана единодушно за капитан на националния отбор индивидуално от своите колежки Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова.

Прелестната плевенчанка направи своя дебют като част от националния отбор през 2014-а, а през 2016-а зае шесто място на олимпийските игри в Рио тази година.

Заради успехите на ансамбъла в последните години Невяна Владинова винаги оставаше в сянка.

Може би затова впечатляващото й представяне в Рио де Жанейро се прие като приятна изненада. Плевенчанката вече си постави следващата цел - медал от игрите в Токио.

Извън спорта Невяна обича математиката, а през годините е впечатлявала с високата си интелигентност. Преди 3 години Невяна Владинова е изправена пред още едно важно житейско решение.

Тя се записва на учи в НСА, но програмата на лекциите и упражненията е несъвместима с тежките тренировки в залата. От академията не й позволяват да отсъства, защото по това време тя не е национален състезател. Неви прекратява следването си, за да довърши започнатото в гимнастиката. Само след няколко месеца тя вече е в националния отбор и успехите започват, а днес получи и поредното си признание, този път от колежките си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови