Вратар на Ливърпул заби фитнес гуру

OFFNews 11 януари 2017 в 18:49 5024 0

Страхотен плейбой се оказа вратарят на Ливърпул Лорис Кариус. Той смени немски модел с фитнес гуру. Новата се казва Памела Рейф - красавица, която има 2,7 милиона последователи в социалните мрежи. 23-годишният германец и Пам излизат от миналия ноември. Тогава Лорис сложи край на две години любов с манекенката Анели Алперт.

Приятел на новата звездна двойка беше лаконичен: "Още са на ранен етап". Памела минава за една от петте най-значими личности в социалните мрежи в Германия. Тя започва да поства снимки от 15-годишна възраст, без да подозира до какъв ефект ще доведе това.

Клиповете й с упражнения за стегнато тяло имат повече гледания от тези на футболни звезди като Томас Мюлер или Марио Гьотце.  Пам се гордее: "Не смогвам да отговарям на всички мнения. Хората ми пишат постоянно, че са започнали да спортуват заради мен. Момчета ме заливат със съобщения, че гаджетата им тренират, защото ме обичат".

Кариус дойде за близо 6 милиона евро от Майнц 05 миналия май и беше обявен за титуляр на вратата на Ливърпул. През декември обаче беше разжалван от треньора Юрген Клоп. Мениджърът предрече, че сънародникът скоро ще си върне титулярното място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови