Владо Стоянов пропуска и битките за Шампионската лига

OFFNews 22 март 2017 в 11:41 2157 0

Вратарят на националния ни отбор по футбол Владислав Стоянов е скъсал сухожилие и ще се възстановява от шест до осем месеца. Очаква се в следващите дни асът на Лудогорец да се подложи на операция в Букурещ.

Както стана ясно вчера, вратарят ще пропусне световната квалификация срещу Холандия на 25-ти март. От лагера на Лудогорец също има повод да се притесняват, след като това означава, че Стоянов ще пропусне всички мачове до края на сезона, включително и важните квалификации за евротурнирите, вероятно в Шампионската лига.

На мястото на титулярния страж към националите е присъедини вратарят на Левски и младежкия отбор Николай Кръстев. Другите двама стражи в групата на Петър Хубчев са Николай Михайлов и Георги Китанов.

20-годишният талант направи изключително силен мач за победата на сините с 2:1 над ЦСКА-София и продължи с добрите си изяви и след това.

Травмата на Стоянов е втората лоша новина за селекционера Петър Хубчев, който няма да може да разчита и на контузения капитан Светослав Дяков.

В Лудогорец пък Владо ще бъде заменен от новопривлеченият бразилец Ренан Дош Сатнош. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови