Валери Божинов: България има трима футболисти - Стоичков, Бербатов, после съм аз

OFFNews 11 февруари 2017 в 09:23 17998 2

Уникално самочувствие демонстрира Валери Божинов. В интервю за "Топспорт" той обясни популярността си в социалните мрежи по следния начин:

"Разбирам хората, нормално е. Имаме трима топ футболисти, нали така? Христо Стоичков, легенда и икона, абсолютен №1, след това е Митко Бербатов, и после съм аз.

Не мога да разбера защо се отделя толкова голямо внимание на тези клипчета. Кеф ми е, забавлявам се, правя си клипчета, смея се. Няма нищо лошо, нали? Много по-големи звезди от мен периодично си правят клипчета, пускат си по 4-5 на ден.

Разрови се във Фейсбук, Инстаграм и други социални мрежи, и ще видиш за какво става дума. По този начин разтоварвам и се забавлявам, нищо повече", обясни Валери.

Той коментира положението си в Партизан. Нападателят не тренираше с тима в Кипър, а се готвеше самостоятелно в Белград.

"Никога не е стоял въпросът да напусна Партизан. Вече няколко пъти казах, че в Сърбия ми харесва, щастлив съм в Партизан. Чувствам Белград като мой дом, приятна ми е обстановката, отборът, клубът, хората в него.

Има разбирателство, така че оставам в Партизан, имам договор до края на сезона, който ще изпълня. Искам да стана шампион", завърши още българският нападател.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови