Треньорът на Левски жаден да мъсти на Ботев Пловдив

OFFNews 19 март 2017 в 12:45 1815 0

Снимка Емона Цончева, Спортал

Левски срещу Ботев  Пловдив е стара класика. Сега към нея се допълват няколко щипки сол с присъствието на треньора Ники Митов - Жадното при "сините", както и на неколцина левскари при "жълтите".

Спецът беше изгонен от Ботев без дори да е направил занимание на Коматево. Фенове нахлуха тогава в базата и поставиха ултиматум пред босовете да махнат кадъра, свързан с Левски.

Митов навърши 45 години вчера и футболистите му готвят подарък. Той обаче хич няма да е празнично настроен спрямо неколцина от футболистите, паднали 0:1 от Берое. Бабатунде и още 2-3 души ще се простят с титулярните места.

В Ботев също имат да се доказват на бившия клуб. Става въпрос за правоверните левскари Виктор Генев, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов, които сега радват пловдивските фенове. Към тях трябва да добавим вратарят Иван Чворович, който напусна зимата Герена с обвинения към титуляра Боян Йоргачевич.

Срещата започва в 17,30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Букмейкърите дават пълно предимство на Левски, тъй като "сините" имат златен шанс да дръпнат отново на 5 точки пред дразнителя им ЦСКА-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови