Торино и Милан не се победиха в спектакъл

OFFNEWS 17 януари 2017 в 01:13 1767 0

Торино и Милан не се победиха в стоплящ душата нетипичен за понеделник вечер футболен спектакъл от 18-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят на торинския олимпийски стадион завърши 2:2, като двата тима си размениха по едно полувреме.

През първите 45 минути "биковете" тотално доминираха, като успяха да отбележат два гола чрез Белоти и Бенаси. В преломен момент в мача се превърна спасената от стража на Милан дузпа, изпълнена от Адем Ляич, който прати топката в тялото му.

В рамките само на няколко минути "росонерите" се добраха до равенството, като първо Бертолачи намали в едно страхотно меле пред вратата на Джо Харт и се наложи да се използва технологията на гол-линията. Малко по-късно и Карлос Бака от дузпа донесе равенството и точката за тима си.

Накрая "росонерите" трепереха за точката, след като Алесио Романьоли бе изгонен с втори жълт картон две минути преди края на редовното време.

Все пак резултатът остана непроменен, а Милан остава на петото място в Серия А и вече изостава сериозно от тройката, макар да е с мач по-малко от конкурентите. Със спечелената точка Милан събра 37 и изпревари градския съперник Интер във временното класиране, но остана далеч зад лидера Ювентус - на цели 8 точки. Торино е 8-и с 30 точки, колкото има и Фиорентина.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови