Стоичков: Няма криза в Барселона, навремето паднах 0:4 от Милан

OFFNews 21 февруари 2017 в 19:25 3157 0

На амбразурата в защита на Барселона се хвърли Христо Стоичков. Той говори по горещите теми при откриването на нов футболен терен за деца в Марторел. Камата коментира дали идва краят на този тим на каталунците със загубата 0:4 от ПСЖ.

"Виждам отбора в добро състояние. Трябваше да дойде такъв резултат като този от Париж и това е. За мен имаше подобен случай, когато бях футболист - финалът в Атина", каза Ицо по повод загубата 0:4 през 1994 г.

"Не могат да се говорят и чуват такива неща, каквито чета и слушам. Обвинява се Луис Енрике, че отбора не играе добре. Не може да се съди един тим, който е печелил всичко, по един мач. Не може да се говори за край на цикъла. Има много злоба и се търсят неща, които не съществуват. От този отбор не може да се иска повече. Спечелени бяха титли, за които други само могат да си мечтаят."

"Когато хората на "Камп Ноу" освиркват един треньор или играч е защото искат да печелим. Освиркванията от привържениците не значат, че хората не стоят зад отбора."

Стоичков специално защити треньора. "Познавам Луис Енрике, знам неговия характер на победител и съм сигурен, че в момента страда покрай ситуацията. Не може ли да подкрепяте Луис Енрике, заради всичко, което е направил? След всичко спечелено заслужава потупване по гърба. Злобата към Барселона идва от много места и много хора получават пари за злобните си думи."

Накрая призова да не се отписва реванша с ПСЖ. "Трудна мисия, но не и невъзможна. Ако дойдат голове в първите минути и например резултатът е 2:0, може да се мисли за обрат", завърши Камата, "Да ме виждате мен загрижен? Не. Това не е криза, а само един мач".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови