Спас Русев: Оставам в Левски, феновете да са спокойни

OFFNews 10 януари 2017 в 17:21 3202 0

Спас Русев, мажоритарен акционер в Левски, успокои феновете на тима. Той говори пред "Блиц" след завръщането си от почивка на карибски остров. "Оставам председател на Надзорния съвет на Левски! Левскарите могат да бъдат спокойни, защото клубът е напълно подсигурен", заяви Спас Русев.

Така той разсея спекулациите от преди една седмица, че ще изостави "сините" поради сложната икономическа ситуация в страната. "Всичко в отбора е спокойно. Футболистите получават навреме своите възнаграждения. В клуба върви много сериозен оздравителен процес", подчерта г-н Русев пред "Блиц"

На въпрос вярно ли е, че Левски няма да прави селекцията, той отговори - "Това не е вярно. Всеки един трансфер ще бъде направен след обоснован анализ."

Притесненията сред левскарите са заради Общото събрание, свикано на 3 февруари. Не е тайна, че инвестициите на Спас Русев зависят пряко от ситуацията около "Виваком", която засега е неясна.

Междувременно стана ясно, че Левски ще се опита да уволни дисциплинарно Хеан Деса. Перуанецът закъсня и за този старт на подготовката, като отново не се обади с извинителна причина. Халфът взима най-високата заплата на Герена - 30 000 лева.


"Сините" заминаха днес на подготовка за Кипър без Деса. За сметка на това в отбора прибраха по заплата за старт на годината. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови