Спас Русев: Готов съм да напусна Левски

OFFNews 21 февруари 2017 в 17:27 3515 2

Спас Русев бързо се отчая от положението в Левски и изрази готовност да хвърли кърпата. Причината са последните събития, след които фенклубът спря диалога с ръководството, а тръст "Синя България" напусна демонстративно Общото събрание.

„По повод декларацията на НКП и последните събития в клуба обмислям да напусна Левски, като оставя акциите в клуба и се оттегля от Надзорния съвет“, сподели Русев за Спортно шоу Гонг на радио "Дарик".

Напрежението ескалира рязко след две събития - прекръстването на стадион "Георги Аспарухов" и загубата 0:1 от Пирин. Агитката на практика бойкотира събитието „Единни в името на Левски“, когато футболният, баскетболният и волейболният тим се събраха в столичната зала „Универсиада“, за да се представят пред феновете.

Според "Гонг" на днешната тренировка на отбора, която беше закрита за медиите, е имало посещение от група недеволни привърженици. Феновете са искали да проведат разговор с футболистите. Вместо това ударите са поели треньорът Елин Топузаков и спортният директор Даниел Боримиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14344

1

Nibble

21.02 2017 в 18:10

Да се маха по бързо...... да идва друг КРАДЕЦ, дето му викате "безнесмен"..."и така до края на света"....
 
X

Да помогнем на украинските деца!