София стана оранжева преди България - Холандия (видео)

Донислав Донев 25 март 2017 в 18:40 10453 1

На истинско шоу станаха свидетели минаващите по столичния булевард "Витошка". Холандските фенове демонстрираха великолепно настроение преди световната квалификация на националния ни отбор срещу "лалетата" тази вечер от 21,45 часа на стадион "Васил Левски".

Привържениците от Ниската земя се настаниха из нашенските заведения и оцветиха центъра на София в оранжево, показвайки огромен ентусиазъм преди двубоя.

Няколко от тях споделиха мнението си пред OFFNews за България, жените, бирата и предстоящият мач.

53-годишният Енни посещава страната ни за втори път и очаква победа. "За втори път съм тук, преди около 10 години също дойдох да подкрепям националите ни, когато отново бяхме в една квалификационна група. Много ми харесва тук и е много евтино (смее се). Надявам се, че ще победим с 2:1".

На същото мнение, относно резултата беше и 32-годишният Джон. "Аз съм за първи път тук. Всичко ми харесва, подредено е някак си. Резултатът ще е 2:1 за нас".

Холандецът Херт, който е женен за българката Яна също сподели мнение: "Аз съм холандец, но от две години живея тук с жена ми Яна. В България е супер, но днес ще съм от Холандия (смее се). Надявам се да победим с 2:0. Трудно ще е, отборът ни е млад, а и последния мач беше ужасен за нас".

Мишел е останал с добри впечатления от всичко, което е видял. "Вчера пристигнах, до този момент няма нещо, което да не ми хареса тук, виждам и прекрасни жени наоколо. Ако имам възможност, пак бих дошъл тук, но за повече време. Победа за нас с 3:1".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови