Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Синът на Жириновски предложи хулигански боеве на Мондиал 2018

OFFNews 05 март 2017 в 18:54 7530 3

Уникални мерки за преборване на хулиганството предложи руският депутат Игор Лебедев. Той е от групата на националистите и няма как да бъде иначе, след като е син на самия Владимир Жириновски. Лебедев даде оригинална идея за сваляне на напрежението по време на Мондиал 2018 в Русия.

"Нека преди мачовете се организират боеве между агитките на специални арени. Момчетата да излизат 20 на 20. Така ще изкарват енергията си на ринга, пред хиляди зрители и  после няма да се млатят по улиците", втрещи Лебедев.

Той е член и на Руския футболен съюз, минава за първи приятел на националните фенски организации.  Лебедев се прояви миналото лято, когато след боевете между руснаци и англичани в Марсилия написа "Браво, момчета".

Проблемите с хулиганите притесняват сериозно западния свят. За руските агитки е нормално да организират боеве преди мачовете в местното първенство. Но особено англичаните се притесняват сериозно за безопасността на туристите, които ще посетят Мондиал 2018.

Русия няколко пъти увери, че всичко ще е наред. От Москва дори обвиниха Лондон в насаждане на изкуствено напрежение, което иска да изгони фенове, решили да пътуват за Световното първенство по футбол. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

3

Izalina

06.03 2017 в 07:09

Намирам идеята за блестяща.
Да набере малко популярност и скоро и в България :)

77927

1

El Commandante

05.03 2017 в 19:28

"Но особено англичаните се притесняват сериозно"

Oh the irony...
 
X

Да помогнем на украинските деца!