Откраднаха 6 скъпи часовника на ФИФА, приготвени за Роналдо и отличниците

OFFNews 11 януари 2017 в 12:55 5802 1

Манията на ФИФА да раздава скъпи часовници доведе до нов скандал по време на наградите в понеделник, когато Роналдо беше коронясан за номер 1 в света. 6 униката Hublot, всеки с цена 10 000 английски лири, изчезнали някак си по пътя от световната централа до телевизионните студия, в които се проведе шоуто.

Представителите на Hublot се хванаха за главата,но спасиха в последната минута подаръците за победителите, сред които блестяха Кристиано и Клаудио Раниери.

Припомняме, голям скандал с тузарски часовници имаше и на конгреса на ФИФА през 2014 година. Тогава делегати получиха бижута на Parmigiani, всяко с цена 16 000 английски лири. Шефът на английската асоциация Крег Дайк обаче върна своя, след като му беше отказано да го дари за благотворителност. Това разбуни духовете и всички облажили се с часовници последваха примера. 

"Разследваме какво става с тези часовници. Някъде са изчезнали", сподели говорител на ФИФА. Подадена е и жалба в местната полиция.

Едва ли е особено е бил развълнуван треньорът на годината Кладио Раниери. Италианецът, направил чудото с Лестър, е рекламно лица на големи съперник Tag Heuer.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови