Обвиниха Роналдо в изнасилване

OFFNews 15 април 2017 в 09:06 6022 3

Звездата на Реал Мадрид и световния футбол Кристиано Роналдо бе обвинен в изнасилване, пише авторитетното германско списание "Шпигел".

Авторите на материала твърдят, че португалецът е злоупотребил с жена през 2009 година в Лас Вегас, а след това ù е платил 375 хиляди долара, за да си мълчи. Информацията е получена от изтекли документи от Football Leaks.

Въпросните документи показват, че през 2010 година Роналдо е постигнал извънсъдебно споразумение пред медиатор в щата Невада. Договорът е бил подписан от неговия адвокат Карлос Осорио, а в документа нападателят е бил назован като "господин Д", а жертвата е с името "госпожица К".

От "Шпигел" са потърсили Роналдо за коментар по случая, но такъв е имало от неговия адвокат в Мюнхен - Йоханес Крайле. "Имайки предвид какви са зададените въпроси, те трябва да бъдат отхвърлени като абсолютно неверни", казал Крайле и допълнил, че клиентът му ще заведе дело срещу изданието заради накърняване на имиджа му с неверни твърдения.

В същото време новината бе разпространена и в родината на Роналдо Португалия. Там вестник "Жорнал де Нотисиас" излиза със своя версия.

Според нея, в случая не става дума за изнасилване, а за обикновена секс афера, като Роналдо е платил на любовницата си, за да не разгласява интимните им отношения. Медията обаче не казва откъде има тази информация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови