Марадона се отцепи от Стоичков, вече обича ФИФА

OFFNews 09 януари 2017 в 18:37 5224 1

Вечният бунтар срещу ФИФА и световния ред във футбола се кротна. Става въпрос за Диего Армандо Марадона, разбира се, който сипеше огън и жупел срещу Хавеланж, Блатер и техните пажове.

Дон Диего, който се радваше на гореща подкрепа от Христо Стоичков в акциите срещу властта, пристана на новия президент на ФИФА Джани Инфантино. Идолът се появи в Цюрих за церемонията по връчване на наградите за 2016 година.

Той се включи в програмата за легендите, чиято най-интересна част беше турнир по минифутбол. На терена освен Марадона личаха имена като Марко Ван Бастен, Пуйол, Толдо, Трезеге, Салгадо. Инфантино пък съблече по екип шефове на ФИФА.

Дн Диего сподели, че харесва еднакво фаворитите Роналдо и Меси, така че няма предпочитания кой ще спечели наградата на ФИФА за най-добър футболист. "Важното е, че ФИФА е заедно с всички тези хора и бивши футболисти, а това е много важна част от плана на Инфантино", намаза се Марадона.

Стоичков не беше забелязан в Цюрих, но при следващата му изява ще разберем дали е на мнението на приятелчето си от Аржентина, или остава в тима на лошите момчета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови