Йозил стана дюнерджия и заби Мис Турция

OFFNews 26 февруари 2017 в 16:31 5179 1

Може ли дюнерджия да свали Мис Турция? Разбира се, но ако се казва Месут Йозил. Асът на Арсенал и Бундестима хвана ножа и започна да реже мръвки в Северен Лондон. 

Йозил поработи в дюнерджийницата заради телевизионен екип, който снимаше филм. После Месут обясни, че това е едно от любимите му ястия. Както е известно, левичарят е от турски произход. Родът на Йозил произлиза от град на брега на Черно море. Иначе футболистът е роден в Германия. 

Халфът на Арсенал се намира в ужасна форма и затова получи кратка почивка от мениджъра Арсен Венгер. От 10 мача той не е помирисвал гол.

Йозил използва намалението и отлетя до Истанбул. Там Месут беше забелязан на вечеря в прочут кебап ресторант с Амин Гюлзе. Дамата е Мис Турция за 2014 година.

Футболистът си пада плейбой и сменя моделите като носни кърпички. От Арсенал се надяват, че Йозил най-после си е върнал апетита и ще покаже отново най-добрата форма на терена, а не само в ресторантите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

26.02 2017 в 16:50

“Халфът на Арсенал“.....Йози е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ трансферен провал на Мосюто.......не съм виждал футболист който толкова умело да се крие по терените по цял мач......

Виж Мис Турция е ........ВЪЗХИТИТЕЛНО ПРЕКРАСНА..
 
X

Да помогнем на украинските деца!