Изпращат треньора на ЦСКА Москва с псувни и благодарности

OFFNews 08 декември 2016 в 16:25 3596 0

Впечатляващ край на кариерата си начело на ЦСКА Москва беше готов да сложи треньорът Леонид Слуцкий.

Специалистът едва не се сби с фен на трибуните на "Уембли" след загубата с 1:3 от Тотнъм в последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига, която остави тима му извън Лига Европа напролет.

Руснак от трибуните, очевидно недоволен от резултата, наруга цветисто Слуцкий, който скочи да го бие. Няколко души от щаба едва удържаха едрия треньор да не потърси саморазправа.

Не всички изпратиха Слуцкий с ругатни и нецензурни изрази. Българският национал в състава на ЦСКА Георги Миланов например му посвети емоционален статус в профила си във Фейсбук, като благодари за всичко, на което го е научил и предоставения шанс да играе за отбор от ранга на ЦСКА Москва.

"В живота си човек среща много хора, но малцина са тези, които оставят трайна следа в него. Благодаря на Леонид Слуцкий, че е сред именно тези хора в моя живот. Ценя изключително много всичко, което той направи, за да ме доизгради като професионален играч и никога няма да забравя неговата треньорска подкрепа.

Благодаря му, че повярва в мен и ми даде възможност на ранна възраст да трупам опит, да разкрия таланта си и да се превърна в основен играч за велик клуб като ЦСКА Москва за тези малко повече от три години под негово ръководство, в които сбъднах доста цели и станах на два пъти шампион на Русия.

За мен беше чест да играя и да се уча от толкова голям професионалист и вярвам, че макар и от утре да гледаме в различни посоки, най-големите успехи за всички ни тепърва предстоят!", написа Миланов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови