Ивков влезе в Надзорния съвет на Левски, феновете си тръгнаха от събранието

OFFNews 20 февруари 2017 в 12:16 2486 0

Снимка levski.bg

Легендата Кирил Ивков е новото име в Надзорния съвет на ПФК Левски. Това е новината от провеждащото се днес извънредно Общо събрание на клуба.

Бившият национал и двукратен Футболист на годината ще заеме мястото на Диян Петков, информира официалният сайт на "сините".

Ивков е вторият легендарен бивш футболист на Левски след Даниел Боримиров, който получава сериозна позиция в клуба от стадион "Георги Аспарухов". Освободеният Диян Петков пък започва държавна работа.

Общото събрание не мина и без скандал. Част от дребните акционери на Левски напуснаха. Те са имали предложение да бъдат дискутирани всички точки от дневния ред.

Дребните акционери са гласували за, но едрите - не. В отговор представителите на "Синя България" напуснаха залата, както и част от другите малки акционери в Левски. Сдружението притежава 10% от акциите в клуба.

На излизане от залата членът на Управителния съвет на тръст "Синя България" Васил Колев обяви провеждащото се Общо събрание за "фарс". Бившият председател на Тръста гарантира, че феновете ще поискат ново Общо събрание.

"Като член на Тръста, ще предложа да бъдат взети мерки, за да не бъде унищожен Левски", категоричен бе Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови