Юрген Клоп: Отивам без страх в Манчестър, дайте ми 11 играчи и съм готов

OFFNews 14 януари 2017 в 09:00 2742 1

Страхотно самочувствие демонстрира мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп преди утрешното гостуване на Манчестър Юнайтед. Дербито е в неделя от 18,00 часа българско време на "Олд Трафорд". Клоп  беше попитан дали се страхува от победната серия на "червените дяволи".

"Страх! Не. Събуждам се като всяка друга сутрин. Със сигурност нито те са в най-добрата форма, нито ние. Това прави битката непредвидима", каза Клоп, чийто тим записа  слаби резултати през новата година.

"Просто ми дайте 11 играчи и аз ще съм готов за битка. Това са моите играчи. Да, Моуриньо е топ треньор, но това не е новина. Аз съм 100% позитивен", добави немецът. Ливърпул ще разчита и на статистиката, според която Клоп печели дотук първите си визити на големите съпреници - Челси, Арсенал, Евертън.

"Мачът с Юнайтед е от огромно значение, но разликата в челото не е голяма и всичко е възможно. Сезонът е дълъг, един мач не решава нищо", каза мениджърът на Ливърпул, "В момента всеки си мисли, че Челси ще продължи да печели всичките си мачове, но не знам какво мислят за Тотнъм. Декември и януари са изключително натоварени месеци, така че има много работа за вършене", сподели ексцентрикът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови