Григор Димитров с охрана на парти, преследват го тълпи от красавици (снимки)

3500 атакуват столичен хотел при 1200 поканени

OFFNews 07 февруари 2017 в 10:49 18191 6

Иван Йочев, Спортал

Григор Димитров, който иначе е свикнал да бъде център на вниманието, видимо се притесни от чудовищния интерес, който предизвиква у нас. Първата ни ракета попадна под обсада за снимки по време на партито на играчите преди старта на Garanti Koza Sofia Open 2017.

Половинката чу Никол Шерцингер, която го придружава в София, не присъства на събитието в популярен столичен хотел. За сметка това над 3500 бяха желаещите да се доберат до него. За традиционното събиране преди всеки турнир имаше 1200 покани, които се оказаха недостатъчни за напиращите фенове на тениса.

Хубавици налитаха на талази към красивия хасковлия, за да се щракнат с него. Но на моменти около Гришо ставаше толкова гъсто, че нямаше как и пиле да прехвръкне.

Сред гостите на партито бе служебният премиер на България и голям любител на тениса Огнян Герджиков, който откри събитието.

„Наистина, трогнат съм. Благодаря на всички за подкрепата. Благодаря, че гледате всички мои мачове рано сутринта. Усещам подкрепата ви не само от вкъщи, но и по всяка една трибуна, на който и турнир да съм”, заяви от своя страна Григор Димитров. И призна, че е едва си е пробил път до залата.

Събитието беше съпроводено от засилени мерки за сигурност, като дори след неговия официален край феновете продължаваха да се тълпят пред входовете на хотела. Видимо притеснен от огромния интерес, Григор Димитров напусна партито с охрана.

После Григор Димитров заведе половинката си Никол Шерцингер на романтична суши вечеря в София, съобщи Novini.bg. Двамата хапнаха в интимна обстановка и без охрана, а за да покаже атмосферата на столицата ни, нашето момче избра да заведе любимата си в наскоро открития японски ресторант на столичната улица "Раковска" – Hamachi-ni.

Гришо и Никол избраха маса с гледка към улицата, а случаен минувач успя да щракне влюбената двойка малко преди да поръчат. Нашето момче поглези красавицата с вкусно едамаме и мисо супа, както и с традиционнна японска гиоза. Двойката поръча и салата „Поки Туна“. Никол поръча за себе си саке и домашно приготвена лимонада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

6

Victimized

07.02 2017 в 13:10

На снимките виждате "елита на нацията" в целия му блясък.......

13604

4

In Trum we trust

07.02 2017 в 12:16

Много чалга лъха от снимките, а красавиците по-добре да не ги срещаш по светло!

15256

2

mendi

07.02 2017 в 11:05

Браво, Григор е голям спортист ама не разбирам защо е цялата истерия. Медиите се надпреварват да информират че някъв си купил къща в "квартала на грищо", какво Грищо е ял на закуска, Дали с Никол ще имат бебе, дали правят нещо по въпроса и колко пъти на ден го правят, дали ще има годеж, дали ще има сватба и какъв и ако има в стил точно ще е тържеството, каква топка ползва за тренировки, каква тоалетна хартия преди, по време и след мач и тн... Тези новини са от голямо значение!

77927

1

El Commandante

07.02 2017 в 11:04

Ахахахахахах абе какви са тея на тея снимки бе,ахахах бахти Салемските вещици разбирам го момчето че се е шокирало, то не е лесно да те гонят такива бесни кучета....