Депутат от ГЕРБ свири отново ЦСКА-София - Лудогорец

ОFFNews 20 април 2017 в 13:44 2942 3

Футболният съдия и новоизпечен политик Стефан Апостолов свири кървавия мач ЦСКА-София - Лудогорец преди 22 дни, ще го направи и в неделя. Младежът от Симитли вчера се закле като депутат от ГЕРБ и едва ли някой ще смее да му противоречи на терена.

Припомняме, Апостолов се справи и с мача на 1 април, спечелен 2:0 от шампионите. Тогава изгоря помощникът му Веселин Мишев, който пусна втория гол на гостите от тънка засада.

Това предизвика страшен вой от всички на стадион "Българска армия". Мишев беше изваден от съдийството до края на сезона.

Стефан е син на прочутия кмет на Симитли Апостол Апостолов - Поли. Съдията влезе в парламента благодарение на рекордна преференция в Благоевградско.

Иначе мачът е в неделя от 20,00 часа на стадион "Българска армия". Лудогорец е на практика шампион, но се очаква отново зверско напрежение заради ледените отношения между клубните босове Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

20.04 2017 в 14:49

Млад, от заможно семейство, с властови позиции и осигурен доход в близките няколко години. Какво повече им е необходимо на медиите, за да предизвикат интереса на женската част от аудиторията си?

25665

1

Victimized

20.04 2017 в 13:50

Не е ясно защо всички медии се опитвате да го направите известен, да не да му предстои бляскава кариера в политиката???/