Дават 12 милиона евро за играч на Лудогорец

OFFNEWS 20 ноември 2016 в 07:23 5511 0

Лудогорец е пред осъществяване на рекорден изходящ трансфер.

Италианският Лацио иска да привлече в редиците си бразилският ас на "орлите" Джонатан Кафу, като според медиите на Апенините трансферната сума може да достигне 12 милиона евро. През лятото Лудогорец отклони предложение на Лацио за 8 милиона евро. Със силните си игри в Шампионската лига обаче Кафу е убедил шефовете на римските "орли", че цената му си струва.

В последните дни в Италия се появи интервю с Кафу, в което той изразява готовност да премине в Лацио и изразява признателност на Лудогорец за предоставения му шанс.

Вчера Кафу отново блесна, като отбеляза победния гол за Лудогорец срещу Берое при успеха с 1:0 в двубоя от 14-ия кръг на Първа лига в Разград. В 70-ата минута бразилецът получи топката от Марселиньо, финтира защитник на Берое и с прецизен удар в горния ляв ъгъл не остави шансове на вратаря на гостите - 1:0.

До края Лудогорец можеше да направи победата си по-изразителна, но Мисиджан и Марселиньо направиха пропуски. С победата Лудогорец дръпна с 6 точки пред преследвача Левски, който днес гостува на Монтана в Ловеч.

Двубоят срещу Берое беше генерална репетиция преди домакинския мач с Базел от Шампионската лига. При победа разградчани ще си осигурят участие в Лига Европа напролет. Швейцарците също загряха за гостуването в София , като разгромиха с 6:0 слабака Вадуц.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови