Божинката събуди народния творец (майтапи)

OFFNews 17 януари 2017 в 18:43 38025 0

Два хита на Валери Божинов подпалиха искрата в народния творец, който се захвана да анализира творчеството на футболиста. Не това на терена, разбира се.

Родиха се дори две групи с име Божинката, които се заеха да бълват хитове от името на нападателя,  прочут повече с чалги, любовници и чалга любовници, отколкото с голове.

Прочутата му реплика "ЧОВЕК САМО КОГАТО ЗНАЕ КВО МУ Е, САМО АЗ СИ ЗНАМ КВО МИ Е" накара народния гений да измисли десетки преработки.

Всеки празник е повод във Фейсбук да се родят майтапи с Валери Божинов. Хиляди ги следят, харесват и споделят в социалните мрежи.

След Нова година дойде големият удар на певеца Валери Божинов. Той посвети песен на Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито и Владо Гаджев. Последният е известният бивш футболист на Левски, а Иконата вероятно е друг екснационал Благо Георгиев.

Тони Найка се оказа собственик на магазини за спортни стоки. Асенчо Таксито наистина е таксиджия. Асенчо и Тони са съотборници в юношеските отбори на ЦСКА. И заедно с цялата тайфа често играят на малки вратички с Валери.

Въобще, бившият нападател на Ювентус и Манчестър сити продължава да се весели с пълни сили, а покрай него и всички ние.  По дяволите футбола, купонът е с Божинката!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови