Божидар Искренов: От футболистите на Левски чеп за зеле не става, да ги гонят

OFFNews 13 март 2017 в 12:22 4870 1

Здрава критика в свой стил удари Божидар Искренов към футболистите на Левски. "Сините" паднаха 0:1 от Берое в Стара Загора, където Гиби живее от няколко години.

Радостта на народа се взе с местната треньорка по гимнастика Кремена. Двамата вдигнаха сватба преди 2 години. Любимецът на феновете беше на стадиона вчера.

"Нищо не видях. Срещу ЦСКА бяха ентусиазирани. Да, играха, но имаха и късмет. Сега съм разочарован. Има хора, които нямат място в Левски. Много от момчетата трябва да си ходят. Има ръководство, да решава. Моето мнение не е важно, коментирам като зрител", каза пред БНТ Божидар Искренов.

"Един от футболистите искал повече пари, за да остане в Левски (б.р. - Георги Костадинов). Чеп за зеле не става от някои от тях! Да ги гонят по-бързо. Има достатъчно добри юноши на Левски, нека се даде шанс на младите момчета", призова Гибона.

"Аман от тези недоказани чужденци, които ги взимаме на килограм и се чудим после как да ги изгоним", добави Радостта на народа.

"Не знам за декларацията на легендите и ветераните. Не съм бил на срещата със Спас Русев. Живея в Стара Загора, далеч съм от Левски. Нямам идея какво става, но нещата не са добре. Не знам кой ще ги оправи", каза още идола на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови