Ботев Пловдив разтрогва с племенника на Лечков

OFFNEWS 09 януари 2017 в 11:36 2599 0

Ботев Пловдив стартира преговори с племенника на отговорника за националните отбори в БФС Йордан Лечков Иван Стоянов за прекратяване на договора.

Той и още двама - Даниел Кутев и Милен Кикарин, бяха отстранени от тима, но имат действащи договори и си получават възнагражденията. Нападателят Наско Милев пък сам си тръгнал. Това стана ясно при старта на подготовката на "канарчетата".

В състава се връщат отдадените под наем шестима юноши. Това са Георги Купенов, халфът Радослав Апостолов и нападателите Рангел Игнатов, Исмет Рамадан, Борис Тютюков и Емил Камберов.

"Изготвили сме план за подготовка, който ще спазваме. До 22 януари ще се подготвяме на нашата база и въпреки неблагоприятните метереологични условия, ще направим всичко възможно да изпълним поставените задачи.

Лагерът ни в Турция ще се проведе от 22 януари до 3 февруари, след което се връщаме в България", заяви треньорът Николай Киров, който в близките дни ще подпише нов договор с Ботев. Първата контрола за сезона на пловдивчани пък е на 19 януари със Созопол в Коматево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови