Бивш шеф в Левски: Батков е класи над Иво Тонев и Спас Русев

OFFNews 20 януари 2017 в 15:31 5055 1

Бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев съсипа последните две ръководства на Левски. Той бе гост в токшоуто на Sportal.bg "От дузпа в тъч". 

"Батков беше космос спрямо Света троица, която начело с Иво Тонев дойде след него, и Спас Русев. При Иво Тонев са направени 70 трансфера на футболисти. Всеки път едно и също. Настоящият спортен директор Станислав Ангелов трябва да се извини за това, което стана с Люпко Петрович, който де факто беше уволнен по-рано.

Левскарската публика се обезвери, спря да се интересува от ставащото, което е лошо. Аз и затова се оттеглих - просто се оказах сам. Не говоря за предателство, просто останах сам. Синята публика е в нокдаун! Хората виждат, че не се дават пари и не се интересуват.

Убеден съм, че рано или късно ние ще свалим Лудогорец от върха, а не преименуваният Литекс. ЦСКА можеше да бъде спасен. Дълговете им бяха около 30 милиона лева, като ги предоговорят с различни кредитори ще станат по-малко. Какво са 20 милиона лева - 10 милиона евро?

Цесекарите забравят ли, че създадоха Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров... С разсрочване на дълговете и силен трансфер, клубът можеше да се спаси", напълно справедливо каза Колев.

Най-високата заплата в Левски е 15 хиляди евро. Трима души я взимат - Деса, Сандберг и Лукин. Това е. Не мисля, че дългът от 20 милиона лева е толкова страшен. Трябва да се управлява правилно. Аз първи обявих тази сума, а Константин Баждеков каза, че това е лъжа.

Е, после Спас Русев също я назова. Не беше правилно да се започва стадион, когато нямаш необходимите средства за финансиране. Сега остава да почне да вали дъжд и сняг в сектора", каза Васил Колев пред Sportal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

20.01 2017 в 17:16

Нали? Класи бил сега... няколко години по-късно, като видяхте цялата прелест на оръфляците разградили обора до леевски.
Ше го търсите вие левскарите бай Казан! Със свещ ще го търсите!