Байер излиза за мъст срещу Атлетико тази вечер

OFFNews 21 февруари 2017 в 10:30 1451 0

Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид не вървят особено добре в първенствата, затова хвърлят всички сили в Шампионската лига тази вечер. Още повече, "аспирините" има какво да връщат. Байер отпадна от Атлетико Мадрид в осминафинала от сезон 2014/15 особено болезнено -  след дузпи. Бившият тим на Бербо беше отстраняван в последните четири пъти, в които игра на осминафинали в ШЛ.

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не крие, че е сериозно респектиран от атаката на Леверкузен. "Срещу нас ще изрезе един изключително силен противник, който разполага със страхотни играчи по крилата като Белараби и Хавертц. Освен това имат Чичарито в атаката си", каза Чоло, "Страстта е много важна във футбола и определено ми е интересно кой ще излезе краен победител от тази схватка".

За реванш се размечта пък колегата му Роджър Шмидт.  "Спомням си, че преди два сезона имахме огромното нещастие да загубим от същия противник в Шампионската лига. Мачът бе и на същия етап от турнира. Трябва да сме сигурни, че ще вземем правилните решения в последната третина на атаката ни. Само така имаме добри шансове да постигнем победата", добави треньорът на Байер.

Вероятни състави:

Леверкузен: Лено, Хенрикс, Топрак, Драгович, Уендел, Аранхис, Кампл, Белараби, Бранд, Хаверц, Ернандес

Атлетико: Облак, Връшалко, Савич, Хименес, Луис, Караско, Габи, Коке, Саул Нигес, Гризман, Торес

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови