Ариен Робен сърдит на смяна, съотборниците му се подиграват

OFFNews 20 март 2017 в 14:55 1740 0

Един от лидерите на Байерн Мюнхен Ариен Робен излезе бесен от терена след решението на треньора Карло Анчелоти да го извади от игра. Екшънът настана при успеха на баварците срещу Борусия Мьонхенгладбах, завършил с успех 1:0 на гостите от Бавария.

Съотборниците му се позабавляваха на негов гръб и не можаха да сдържат смеха си на пейката при смяната на сприхавия холандец.

Секунди след излизането му камерите уловиха резервите Шаби Алонсо и Рафиня да се заливат от смях. От другата страна на разочарования бързак бяха Жером Боатенг и Франк Рибери, които не спираха да се забавляват за негова сметка.

Малко след това Шаби Алонсо все пак показа малко съчувствие към Робен, като го хвана и потупа приятелски по бедрото, с което за пореден път показа лидерския си характер.

Байерн Мюнхен продължава да е на първо място в Бундеслигата с 62 точки, с 13 повече от втория РБ Залцбург. В следващия кръг баварците приемат Аугсбург на 1-ви април.

Ариен Робен пък може да бъде видян на живо в София. той е част от състава на Холандия за световната квалификация срещу България на "Васил Левски" в събота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови