10 от Черно море съсипаха Берое

Оffnews 02 март 2017 в 17:36 1812 0

Черно море извърши малък подвиг, като с 10 души победи 1:0 Берое в Каварна. Варненци трябваше да играят почти цяло второ полувреме с човек по-малко, след като в 49-ата минута Даниел Георгиев бе отстранен от игра.

Въпреки това символичните домакини успяха да грабнат трите точки, след попадение в края на Борислав Балджийски. Припомняме, домакините бяха и без треньора си Георги Иванов, който е със спрени права. Гонзо беше изгонен при загубата от Славия в София.

С успеха Черно море успя да прекъсне "черната" серия, в която се намираше. От началото на пролетния дял тимът бе допуснал 2 загуби от 2 мача. 3 пък бяха последователните двубоя на „моряците”, в които нямаха победа. За заралии това беше втора последователна загуба и нищо чудно да се стигне до нови сътресения.

"Много тежък мач с оглед на това, че останахме с човек по-малко. Наложи се да тичаме два пъти и три пъти повече. Тази награда е за целия отбор“, коментира голмайсторът Балджийски.

„Искам всеки мач да бележа голове, но не ми се случва често. Много важна победа. Имахме нужда от нея. Важното е, че взехме трите точки с много борба. Мога да кажа, че сме колектив“, добави футболистът на Черно море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови